© Kuva: Ilari Savonen

Leijonilla välipäiville ohjelmaa vaimojen muodossa – ”Sitten mennään”

PIETARI. Vaikka Leijonilla on tällä viikolla neljä peliä ohjelmassa, mahtuu sille mukaan myös muun muassa kaksi välipäivää.

Ne tulevat vastaan tämän päivän Unkari-pelin jälkeen, sillä seuraava ottelu sillä on sen jälkeen lauantaina Ranskaa vastaan.

Välipäiville ohjelmaa tuovat läheiset tahot.

– Meille tulevat vaimot ja tyttöystävät tänne. Tätä on suunniteltu jo pitkään. He ovat täällä illan pelin, huomisen päivän ja sitten seuraavana päivänä lähtevät pois. Huominen päivä on meillä vapaapäivä, missä meillä kaikilla, joilla on vaimot ja tyttöystävät, on aikaa olla heidän kanssaan, päävalmentaja Kari Jalonen taustoitti.

– Unkari-pelin jälkeen on yhteisruokailu, missä ollaan kaikki paikalla. Huomenna torstaina on sitten vapaa-aikaa.

Tämän Leijonat ottaa myös levon kannalta. Perjantaina edessä on taas paluu jäälle.

– Silloin meillä on sitten iltapäivällä harjoitukset ja sitten sen jälkeen ei olekkaan oikein enää hirveästi vapaata. Sitten mennään. Tällä tavalla se rytmi tehdään näihin kisoihin, Jalonen käy läpi.

Keskiviikkona Leijonilla vastassa on Unkari, joka lähtökohtaisesti ei välttämättä ole mikään kaikista kovin mittari.

– Eilen oltiin katsomassa Unkaria, mutta kyllä tässä mennään vahvasti oman pelin kautta. Meidän pitää olla koko ajan parempia. Siellä on laitettu muutamia asioita kuntoon, mitä ollaan haluttu jenkkipelistä korjata. Ne me halutaan tuoda tuonne illan peliin.

Kokoonpanoon Leijonat tekee kaksi muutosta, kun tolppien välissä torjuu nyt Juuse Saros ja puolustuksessa mukaan liittyy Tommi Kivistö, jonka kisapassi leimattiin aamulla.

– Ihan samoilla ketjuilla ja paketilla sitten muuten mennään, Jalonen totesi.

Leijonien ja Unkarin ottelu käynnistyy illalla kello 20.15.

Kertoimet (Expekt)

Suomi – Unkari, keskiviikko 11.5. klo 20.15
(1,00) – 21,00 – 40,00

Ilari Savonen, Pietari
Twitter: @ilarisavonen