Kiekkoareena: KHL-suomalaisvahti ei halunnut tulla kaupatuksi – pyysi itse sopimuksensa purkamista

Kiekkoareenan mukaan Atte Engren purki lopulta itse sopimuksensa Moskovan Spartakin kanssa.

Spartak puhui pitkin kevättä Engrenin tulevista potkuista. Moskovalaisseura olisi joka tapauksessa kaupannut suomalaisvahtinsa muualle, sillä Engrenin peliesitykset eivät seurajohtoa miellyttäneet (uutinen). Engren veti tilanteesta omat johtopäätökset ja purki ensi kauden diilinsä ennenaikaisesti.

- En ole lähtenyt missään mediassa korjailemaan, mutta nyt purin sentään itse sen sopimuksen, Engren paljastaa Kiekkoareenalle.

- Siinä oli sellainenkin sopimusteknillinen asia, että kun olin kirjoittaessa alle 28 niin seura olisi halutessaan saanut treidata minut kesällä ihan mihin vaan. En halunnut löytää itseäni sieltä sun täältä, joten päätin, että katsotaan avoimin kortein mihin seuraan sitä päätyy.

Lue Kiekkoareenan alkuperäinen juttu täältä.