© Kuva: Getty Images

Kaksi jättipaukkua MM-kisoissa – lohkotilanteet entistä jännittävämmät!

MM-kisoissa nähtiin kaksi jättipaukkua sunnuntaina.

Tanska voitti yllättäen Tshekin 2-1 ja Saksa kellisti USA:n 3-2!

Pikkumaa Tanskan voittoa voidaan pitää todella kovana paukkuna, sillä Tshekki johtaa yhä MM-kisojen ykköslohkoa. Ennakkokaavailuissa myös Saksa oli selkeä altavastaaja jenkkejä vastaan, mutta niin vain saksalaiset jyräsivät väkisin voittoon.

Sarjataulukoista tulikin entistä mielenkiintoisemmat, sillä Saksa varmisti jatkopaikkansa, kun taas B-lohkon viimeisestä puolivälieräpaikasta tulee näillä näkymin USA:n ja Slovakian tiukka vääntö.

Tanskan voitto tiesi sitä, että Tanska kiilasi tässä vaiheessa A-lohkon neljänneksi antaen muille paineita. Tanska pelaa viimeisessä alkulohkopelissään jo pudonnutta Kazakstania vastaan. Katso sarjataulukot IIHF:n sivuilta (linkki).