NHL-tähti kertoi hurjasta viime keväästään – ”En pystynyt puhumaan viikkoon tai kahteen”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin tähtihyökkääjä Mats Zuccarello kertoi Postmedialle hurjan tarinan viime keväästä, jolloin hän kärsi aivoruhjeesta, joka vei norjalaisen puhekyvyn hetkeksi.

– Muistan todennäköisesti aina, mitä minulle tapahtui. Yritän kuitenkin ajatella asiasta positiivisesti, Zuccarello kertoi.

– On siunaus, että pääsen hallille ja pukukoppiin ja pelaamaan kiekkoa joka päivä. Joskus puheeni takeltelee, mutta pystyn elämään sen kanssa.

Zuccarellon mukaan tilanne viime keväänä oli todella pelottava.

– Toivottavasti kenenkään ei tarvitse kokea sitä. Olin onnekas. On olemassa monia, jotka ovat paljon epäonnisempia kuin minä, Zuccarello totesi.

– En pystynyt puhumaan viikkoon tai kahteen. Mietin, että pystyisinkö enää koskaan. Minulta kesti 2-3 kuukautta, että puhuin normaalisti. Viikon, kahden jälkeen osasin sanoa vain ”ok” ja ”kyllä”. Se oli kova paikka, mutta samalla minulle vakuutettiin, että parantuisin.

Nyt Zuccarello on täysin pelikykyinen ja iskussa NHL:n pudotuspeleissä. Zuccarello ratkaisi voittomaalillaan lauantaina New York Rangersille voiton ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.