NHL-tähti kertoi hurjasta viime keväästään – ”En pystynyt puhumaan viikkoon tai kahteen”

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

New York Rangersin tähtihyökkääjä Mats Zuccarello kertoi Postmedialle hurjan tarinan viime keväästä, jolloin hän kärsi aivoruhjeesta, joka vei norjalaisen puhekyvyn hetkeksi.

– Muistan todennäköisesti aina, mitä minulle tapahtui. Yritän kuitenkin ajatella asiasta positiivisesti, Zuccarello kertoi.

– On siunaus, että pääsen hallille ja pukukoppiin ja pelaamaan kiekkoa joka päivä. Joskus puheeni takeltelee, mutta pystyn elämään sen kanssa.

Zuccarellon mukaan tilanne viime keväänä oli todella pelottava.

– Toivottavasti kenenkään ei tarvitse kokea sitä. Olin onnekas. On olemassa monia, jotka ovat paljon epäonnisempia kuin minä, Zuccarello totesi.

– En pystynyt puhumaan viikkoon tai kahteen. Mietin, että pystyisinkö enää koskaan. Minulta kesti 2-3 kuukautta, että puhuin normaalisti. Viikon, kahden jälkeen osasin sanoa vain ”ok” ja ”kyllä”. Se oli kova paikka, mutta samalla minulle vakuutettiin, että parantuisin.

Nyt Zuccarello on täysin pelikykyinen ja iskussa NHL:n pudotuspeleissä. Zuccarello ratkaisi voittomaalillaan lauantaina New York Rangersille voiton ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!