Leijonien mukaan kevään MM-kisoihin liittymässä oleva Mikael Granlund herättää kyselyjä hänen NHL-seurassaan Minnesota Wildissa.

Tarkemmin se, että mille pelipaikalle hänet tulisi laittaa?

Granlund pelasi tällä kaudella niin sentterinä kuin tuoreeltaan paljon laidassa.

– Kysyin (Granlundilta), että ”mitä pidit laidalla pelaamisesta?” Hän sanoi: ”Luoja, miten helppoa se on. Sinun ei tarvitse niin paljoa keskittyä puolustamiseen, pystyt tekemään peliä, saat pisteitä ja kaikki ajattelevat, että olet mahtava. Sille hän naurahti, Wildin GM Chuck Fletcher sanoi Minneapolis Star-Tribunen mukaan.

– Muistan kun hän tuli tänne aknen kanssa ja hän oli vain nuori poika. Hän on mies nyt. Hän on niin päässyt siihen kiinni, että mitä hän on, mitä hänen tulee tehdä, hän on vastuullinen ja jo niin kypsä nuori mies. Pelipaikan suhteen: hän voi pelata molempia. Mutta mielestäni jos laitamme hänet laitaan, hän tekisi enemmän pisteitä, Fletcher jatkoi.

Granlundin kanssa samassa asemassa on myös Charlie Coyle. Se, että molemmat pystyvät pelaamaan sekä laidassa että keskellä, on Fletcherin mukaan pelkästään hyvä juttu.

– Noiden kahden takia olen osaltaan niin optimistinen meidän ryhmästämme, koska he ovat mainioita jääkiekkoilijoita, jotka voivat pelata molemmissa päissä, ajattelevat joukkueen etua ja ovat erittäin hyviä kiekollisia pelaajia, jotka eivät ole vielä päässeet lähelle sitä, mitä he pystyvät parhaimmillaan olemaan. Silti kaiken keskellä he pelaavat erittäin hyvin puolustuksellisesti ja antavat niin paljon joustavuutta meille.

Granlund liittyy Wildista yhdessä Mikko Koivun kanssa Leijonien mukaan. Kevään MM-kisat alkavat 6. toukokuuta Suomen joukkueen osalta Pietarissa, missä se pelaa alkulohkon ottelunsa.