JYP on julkaissut kerralla ison kasan uusia pelaajasopimuksia.

Hurrikaanijoukkue piti keskiviikkona tiedotustilaisuuden. JYPin paidassa ensi kaudella pelaavat puolustajat Juha Uotila, Kai Lehtinen ja hyökkääjät Juha-Pekka Hytönen, Antti Suomela, Robert Rooba, Arttu Likola, Micke Saari ja Riku Tiainen.

Näistä mielenkiintoisin vahvistus on neljän vuoden tauon jälkeen Jyväskylään palaava Hytönen. Sentteri toimi JYPin kipparina kaudet 2006-2012 ennen siirtymistään KHL:ään. Kaksi viime kautta Hytönen pelasi Sveitsissä. Hänen sopimuksensa on nelivuotinen.

Suomelan, Saaren ja Likolan sopimukset ovat kaksivuotisia. Rooban, Tiaisen ja Lehtisen kontrahdit ovat mallia 2+1. Uotilan sopimus on yksivuotinen ja optio kaudesta 2017-2018. Kaikki optiot ovat seuran optioita.

Päivitetty 14:17: Lisätty sopimuksien pituudet