JYP räväytti – julkaisi kerralla peräti kahdeksan uutta sopimusta

© Kuva: Juha Tamminen
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

JYP on julkaissut kerralla ison kasan uusia pelaajasopimuksia.

Hurrikaanijoukkue piti keskiviikkona tiedotustilaisuuden. JYPin paidassa ensi kaudella pelaavat puolustajat Juha Uotila, Kai Lehtinen ja hyökkääjät Juha-Pekka Hytönen, Antti Suomela, Robert RoobaArttu Likola, Micke Saari ja Riku Tiainen.

Näistä mielenkiintoisin vahvistus on neljän vuoden tauon jälkeen Jyväskylään palaava Hytönen. Sentteri toimi JYPin kipparina kaudet 2006-2012 ennen siirtymistään KHL:ään. Kaksi viime kautta Hytönen pelasi Sveitsissä. Hänen sopimuksensa on nelivuotinen.

Suomelan, Saaren ja Likolan sopimukset ovat kaksivuotisia. Rooban, Tiaisen ja Lehtisen kontrahdit ovat mallia 2+1. Uotilan sopimus on yksivuotinen ja optio kaudesta 2017-2018. Kaikki optiot ovat seuran optioita.

Päivitetty 14:17: Lisätty sopimuksien pituudet


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!