Jokerit on jatkanut ensi kauden joukkueen rakentamista.

Helsinkiläisseuran uudet hankinnat ovat hyökkääjä Marko Anttila ja Masi Marjamäki. Anttilan sopimus kattaa tulevan kauden ja Marjamäki kiekkoilee Jokereissa kevääseen 2018 saakka.

– Molemmat ovat isokokoisia, luisteluvoimaisia, suoraviivaisia hyökkääjiä ja omaavat kokemusta niin ulkomailla kuin maajoukkueessa pelaamisesta. Olemme iloisia, että he päättivät liittyä joukkueeseemme, Jokereiden GM Jari Kurri luonnehtii tiedotteessa.

Anttila pelannut kolmella viime kaudella Ruotsin liiga SHL:n Örebrossa. Hän teki 123 runkosarjaottelussa 35+19=54 pistettä. Ennen siirtymistään Ruotsiin Anttila pelasi alkukauden 2013-14 KHL:n Metallurg Novokuznetskissa.

Marjamäki pelasi päättyneellä kaudella kasvattajaseurassaan Ässissä. Hän teki 42 ottelussa 10+14=24 pistettä. Liigassa Marjamäki on pelannut 302 ottelua pistein 63+79=142. Kaudet 2002-2006 Marjamäki kiekkoili Pohjois-Amerikassa.

Molemmat miehet ovat saaneet vyölleen myös maaotteluita Leijonien riveissä.