Hannes Hyvönen uskoo HIFK:hon: ”Yksilötaito kääntää ottelun väkisin Stadilaisille”

© Kuva: Juha Tamminen

Entinen SM-liigapelaaja Hannes Hyvönen uskoo HIFK:hon, jolla on tänään maanantaina katkaisun paikka välierissä JYPiä vastaan.

HIFK johtaa otteluvoitoin 3-2 ja finaaleihin yltää neljällä voitolla.

– Jyp on selkä seinää vasten ja tulossa on hankala ottelu. Joukkue on pystynyt voittamaan kotiyleisönsä edessä kahdesti, mutta kuluttava pelitapa ja kuudes ottelu on hankala yhdistelmä, sanoo Hyvönen blogissaan.

– HIFK:n ylivoima on toiminut mukavasti ja JYPin olisi pysyttävä tänään luistelutempossa mukana, tai vierailija rokottaa armotta. Arvostan Jypin taistelua, mutta HIFK ei ole myöskään ollut vieraspeleissä ihan parhaassa iskussa. Tänään yksilötaito kääntää ottelun väkisin Stadilaisille.