Puolivälierissä nähtiin melkoisen show, käytännössä yksistään TPS:n toimesta, missä keskiössä oli kommentointi Kärppien leiriin päin muun muassa oululaisjoukkueen päävalmentajan Lauri Marjamäen pitämästä seurustelukerhosta tuomareiden kanssa.

Kommentointi oli kovaa varsinkin sarjan toisen pelin jälkeen, missä TPS riehui minkä kerkesi.

Mutta vaihtui sarja tai ei, tuomarikeskustelu pysyy yllä. Nyt kommentteja Kärppien leiriin heittelee Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola, joka palasi omissa kommenteissaan menneisiin.

– Toivottavasti saadaan hyvä ja rehellinen sarja, jossa tuomaritoiminta ja -linja pysyisivät samana. Muutama vuosi sitten, kun johdettiin sarjaa voitoin 3-1, jäähylinja muuttui kokonaan, Tapola sanoi Ylelle jatkaen:

– Marjamäen Late on siinä mielessä valtakunnan paras, että osaa ja tarvittaessa pystyy kyllä varmasti vaikuttamaan linjauksiin, joita tehdään. Sieltä löytyy sitäkin osaamista ihan valtakunnan huipulta, Tapola vihjailee.

Kärpät ja Tappara ovat jälleen vastakkain, tällä kertaa jo välierissä. Kahtena aiempana keväänä joukkueet ovat olleet vastakkain finaaleissa, missä molemmilla kerroilla voittajaksi on selvinnyt Kärpät.

Ylen alkuperäinen juttu löytyy täältä.