Mikko Koivu ja Zach Parise murskasivat Calgaryn: ”Asiat alkavat loksahtaa kohdilleen”

© Kuva: Getty Images

Zach Parise iski hattutempun ja Mikko Koivu syötti kaikki hänen maalinsa, kun läpi kauden maalinteko-ongelmista kärsinyt Minnesota Wild otti todella tärkeän voiton Calgarysta lukemin 6-2.

Koivu kasvatti kauden pistesaldonsa jo lukemiin 17+36. Minnesota on kiinni pudotuspelipaikassa, mutta kovin monta ottelua ei saa enää hävitä.

Pariselle hattutemppu oli iso helpotus, sillä 25 viime peliin hän oli onnistunut ainoastaan kahdesti maalinteossa.

– Tiesimme ottelun tärkeyden, mutta emme halunneet ylikorostaa sen merkitystä. Onnistuimme hallitsemaan tilanteen hienosti. Nyt voimme alkaa keskittyä täysillä loppukauden tärkeisiin peleihin, tällä kaudella saldon 22+25 naputtanut Parise sanoi Star Tribunelle.

Parise uskoo, että nyt kun maalipää on taas auki, ei paluuta kuivaan kauteen ole. Minnesotan maalinteko on ollut nihkeää koko kauden, he ovat tilastossa vasta 15:nneksi eniten maaleja tehnyt joukkue lukemalla 2.65 osumaa / ottelu.

– Näin se jääkiekossa usein menee. Aina peli ei suju kuten haluaisit, mutta uskon että tämä auttaa meitä pelaamaan nyt parempaa hyökkäyspeliä ja tekemään enemmän maaleja jatkossa.

Päävalmentaja John Torchetti muistutti, että Parisen pelissä on näkynyt selkeää paranemista jo ennen tätä iltaa.

– Tässä toimii sellainen keskiarvojen laki. Hän on loistava pelaaja ja nyt asiat alkoivat loksahdella kohdilleen. Jo edellisissä otteluissa hän on päässyt hyville paikoille aiempaa useammin, nyt taisteluilme oli erinomainen, valmentaja kehui.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️