KHL-tähti Vladimir Sobotka joutui ikävällä tavalla Avangard Omskin fanien hampaisiin.

Sobotka yritti auttaa joukkuettaan pudotuspeleissä, joissa vyölle tuli kuitenkin ainoastaan kaksi peliä Neftehimikiä vastaan. Runkosarjassa loistanut tshekkihyökkääjä ei lopulta pystynyt pelaamaan, jolloin fanit kääntyivät häntä vastaan tappouhkauksia jakaen.

– Avangardin faneille…En ole iloinen tästä, mutta jostain minun on aloitettava. Ensiksikin minun loukkaantumiseni. En ole kolmeen kuukauteen pystynyt oikeastaan kunnolla edes kävelemään tai luistelemaan johtuen selkävammastani. Yritin palata takaisin, mutta vammani esti pelaamisen, Sobotka kirjoittaa Instagram-tilillään.

– Ja uskokaa minua – ei ole helppoa katsoa joukkuekavereita jäällä, kun et voi auttaa heitä. Joten please sellaiset kommentit kuin ”haluan tappaa sinut tai odotan että voin tapella kanssasi” eivät ole tarpeen.

Sobotka myöntää pelanneensa aiemmin rikkinäisellä olkapäällä, mutta nyt kyseessä oleva selkävamma ei mahdollistanut pelaamista. Avangard putosi lopulta konferenssivälierissä Salavat Julajevia vastaan otteluvoitoin 3-4.