Huippusuositun NHL Without a Mapin neljäs tuotantokausi alkaa huhtikuussa. Luvassa on 12 jaksoa ja meininki on taattua, kun Putcola ja J-Man pääsevät jälleen pörräämään tunnettujen NHL-tähtien kanssa ympäri Pohjois-Amerikkaa. Sarja näytetään yksinoikeudella peliyhtiö Expektin nettisivulla.

NHLWAMin juontajakaksikolla on viime aikoina riittänyt kiirettä.

– Tässä on nyt viipotettu vähän siellä sun täällä. Kärkeen vedettiin Expektin porukalla viiden päivän reissu Nykissä. Sieltä jatkoin Miamiin moikkaamaan päällikkö Jokista, josta suuntasin vielä viikoksi Buffaloon Riston (Ristolainen) luo. Just nyt oon Chicagon lentokentällä venaamassa lentoa Calgaryyn. En oo muuten ikinä käynyt Kanadassa. Oon kuullut paljon hyvää, paitsi Edmontonista, Putcola nauraa.

– Mä oon jälleen Nykissä. Olin tuolla samalla Expektin reissulla, mutta tulin välillä Suomeen. Aamulla lähden tästä Calgaryyn, jossa toivottavasti kohtaan Putcolan. Tarkoitus olis nimittäin kuvata NHLWAM season nelosta ja nyt ollaan Jumalan asialla, J-Man säestää kollegaansa.

Korviimme kantautuneiden huhujen mukaan tulossa on isompi, kovempi ja parempi kausi kuin mikään missään koskaan aiemmin. Pitääkö paikkansa?

J-Man: Ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi ensimmäinen Rocky-elokuva on todella paljon kovempi ja meidän kakkoskaudella yksi jakso taisi olla yli 32 minuuttia pitkä.

Putcola: Joo tää on ihan täyttä bull shittiä niinku jenkki sanois. Ainoa suuri muutos edellisiin kausiin verrattuna on se, että nyt ollaan todella Jumalan asialla.

Mitä kaikkea ei ole luvassa?

Putcola: Luvassa ei ole mitään järkevää. Crosbya ei nähdä tälläkään kaudella.

J-Man: Todennäköisesti alastomuutta tullaan näkemään hyvin vähän.

Okei, koitetaan pysyä vakavana. Mitä ihan oikeasti on luvassa?

J-Man: Kuultiin vihdoin, että myös Kanadassa on NHL-joukkueita, joten seikkailemme siellä. Myös Philadelphiassa tullaan käymään. Kuvataan siellä Rockysta uusi versio.

Putcola: Eikä pidä unohtaa, että olemme myös Etu-Töölössä!

Minkälainen työnjako teillä on ohjelmaa tehdessä?

J-Man: Yhdessä suunnitellaan ja sohelletaan kameroiden edessä. Mä hoidan pitkälti sen post productionin. Sori, oon ollut jo päivän täällä Jenkeissä, niin unohdin suomen kielen.

Putcola: Tuo suunnitteluhan menee niin, että aina jossain vaiheessa todetaan, että no, onhan meillä siinä Nykin lennolla sit aikaa miettiä kuvauksia. Ei tehdä tästä ny mitään numeroo, mut mä oon hyvä suunnitteleman reitit, lennot ja autot kun kohteet on selvillä. J-Man kuvaa enemmän, koska se on siinä niin helvetin hyvä.

J-Man: Ehkä vois sanoo, että mulla on kokonaisuudesta isompi vastuu, kun Putcolalla on se yks vaatemerkkikin pyöritettävänä. Myös sponssit on pitkälti mun vastuulla.

Eli siis kumpi on pomo?

Putcola: Meitsi ja Bruce Springsteen!

J-Man: Meitsi! Tätä juttua tehdään mun firman kautta ja mä maksan palkat. Sanoisin, että oikeesti ollaan molemmat ihan pomoja ihan kaikessa, ainakin omasta mielestä.

Putcola: Se o just näin!

Miten yhteistyö Expektin kanssa on sujunut?

J-Man: Koska kirosanat ovat kielen rikkautta rohkenen sanoa, että helvetin hyvin. Luova ja eteenpäin pyrkivä ilmapiiri. Toivottavasti yhteistyö jatkuu vielä tämän kauden jälkeenkin.

Putcola: Oli hienosti järjestetty reissu kisavoittajien kanssa Nykissä ja hienoa, että päästään tekemään tätä. Muuten, missä viipyy se mun vihjepalsta, josta on ollut puhetta? Se olis aivan katastrofi.

Mitä terveisiä haluatte lähettää katsojillenne?

Putcola: Muistakaa katsoa season neljä huhtikuussa Expektin sivuilta. Ja muistakaa seurata NHLWAMia Instassa ja Facebookissa. Ja Putcolaa Instassa, Twitterissä ja Snapchatissa. Ja Manninen7 Instassa, Twitterissä ja Snapchatissa. Saanko vetää välillä henkeä?

J-Man: Muistakaa nukkua välillä. Ainakin, jos olette kameran edessä.

Putcola: Lapa jäähän ja läheltä rumpuun!