Ässien seuraava päävalmentaja on Jyrki Aho kaksivuotisella sopimuksella. Aho on toiminut vuosina 2011 – 2013 JYP:in päävalmentajana ja vuosina 2013 – 2016 Bluesin päävalmentaja.

Päävalmentajana Aho on voittanut Suomen mestaruuden 2012 ja SM-pronssia 2013. Vuonna 2012 Aho palkittiin ”Kalevi Numminen” –palkinnolla vuoden parhaana valmentajana. Lisäksi Aho on valmennusryhmän jäsenenä voittanut Suomen mestaruuden 2009 ja Mestiksen mestaruuden 2006.

– Aho on kokenut ja menestynyt valmentaja. Hän tuo meille voittamisen ja työnteon kulttuuria, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

– Ässissä alkaa mielenkiintoinen uusi projekti. Ässät tulee olemaan etenkin kotona Isomäki Areenassa taisteleva, taklaava ja työteliäs.

– Haluan Ässistä vahvan joukkueen, jossa pelikavereista tehdään parempia pelaajia ja joukkueessa on läsnä vahva välittäminen ja luottamus.

– Meillä on töitä paljon edessä, mutta on ollut hienoa aloittaa tekeminen yhdessä valmennusryhmän, urheilujohtajan, toimitusjohtajan ja koko organisaation kanssa. Myöhemmässä vaiheessa mukaan tulevat vielä kannattajat ja yhteistyökumppanit. Pori on tunnettu siitä, että yhdessä tekemällä saadaan aikaan vahvoja tuloksia, päävalmentaja Jyrki Aho kommentoi.

Jyrki Ahon valmennusryhmän täydentävät kaksivuotisilla sopimuksilla Mikael Kotkaniemi, Petteri Niittynen ja maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl.

Mikael Kotkaniemi toimi päättyneellä kaudella Ässien päävalmentajana loppukauden ajan ja oli osana valmennusryhmää voittamassa Suomen mestaruuden 2013. Petteri Niittynen on toiminut Ässien A-nuorten päävalmentaja yhteensä kuuden kauden ajan. Maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl on toiminut Ässien edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana yhteensä neljän kauden ajan.

– Meillä on kasassa äärimmäisen osaava ja Ässien näköinen valmennustiimi. Tulemme tekemään töitä joka saralla ja käytämme kaikki resurssit hyväksi, jotta Ässät menestyy.

– Työnteko ja valmistautuminen kauteen alkaa ohjatusti huhtikuussa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.