TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja on Miika Elomo.

Aiemmin päävalmentajana toiminut Ismo Lehkonen jätti paikkansa maanantaina. 38-vuotiaan Elomon sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi ensi kauden sekä sisältää option kaudesta 2017-2018.

Viime kaudella TPS:n liigajoukkuetta ja A-nuoria valmentanut Elomo on mahdollisuudesta innoissaan.

– Tällä pallilla on ollut todella päteviä valmentajia ja olen otettu siitä, että olin yksi ehdokas ja minuun vielä päädyttiinkin. TUTO on perinteikäs turkulainen seura, jonka edellinen päävalmentaja oli pitkän linjan valmentaja ja tunnettu siitä, että joukkue on fyysisesti hyvässä kunnossa, Elomo sanoo tiedotteessa.

Elomon apuvalmentajaksi TUTOon palaa 43-vuotias Marko Kiprusoff, joka toimi jo alkukaudesta Ismo Lehkosen apuvalmentajana. Elomo ja Kiprusoff ovat valmentaneet yhdessä niin TPS:n A-junioreita kuin liigajoukkuettakin. Maalivahtivalmentajana jatkaa Antti Meriläinen.

– Hyppään TUTOn penkin taakse erittäin innostuneena ja minulla on hyvä kutina vatsan pohjassa. Sain mukaan myös ’Kiprun’, joka oli tällä kaudella jo osa valmennustiimiä ja tuntee joukkueen hyvin, Elomo kertoo.