Tähtipakki oli NHL-seuralta tyhmä hankinta? – ”Kertoimet eivät ole sen puolella”

© Kuva: Getty Images
Jack Hughes ja Kaapo Kakko vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

TSN:n toimittaja Dave Hodge piti tiistaista Dion Phaneufin myymistä yhtenä Toronto Maple Leafsin tämän kauden kohokohdista. Phaneufin myymällä Toronto pääsi eroon pelaajasta, jonka palkkakattolukema olisi rasittanut seuraa vielä usean kauden ajan.

– Ottawa on kaupan voittaja vielä tänään, huomenna ja vielä silloinkin kun ensi kausi alkaa. Mutta kun ensi kausi loppuu ja Phanuefin sopimus kestää vielä siitä neljä vuotta eteenpäin, niin ainoa tapa,  jolla Senators on Phaneuf-kaupan voittaja vielä silloin, on se, että he ovat yhtä tyytyväisiä maksamaan Phaneufille 7 miljoonaa dollaria vielä vuonna 2021 kuin he ovat nyt, Hodge kirjoitti.

– Kertoimet eivät ole sen puolella. Sama logiikka ajoi Leafsin kauppaamaan Phaneufin ja hänen rasittavan sopimuksensa muualle, Hodge jatkoi.

Phaneuf-kaupassa Toronton ja Ottawan välillä siirtyi peräti yhdeksän pelaajaa.

Jack Hughes ja Kaapo Kakko vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!