Winnipeg Jetsin muutamat avainpelaajat ovat olleet tiiviisti siirtohuhujen keskellä, sillä seuran tilanne jatkosopimusten suhteen on varsin haastava tämän kesän osalta.

Erityisesti katseet kääntyivät kohti Dustin Byfuglieniä ja Andrew Laddia.

Byfuglien rustasi vasta ison viiden vuoden ja 38 miljoonan dollarin arvoisen diilin.

Tämä on tietämässä Winnipeg Free Pressin mukaan Laddin lähtöä.

– Byfuglienin jatkosopimuksen myötä ikkuna Laddin jatkosopimuksen suhteen on sulkeutumassa. Varsinkin kun tiedossa on se, että nuoresta rungosta Mark Scheifele, Jacob Trouba ja Adam Lowry ovat tulossa kaikki nykyisten sopimustensa kanssa loppumetreille kesällä ja heistä on tulossa kesällä rajoitettuja vapaita agentteja. Heidän kohdallaan tiedossa on myös palkankorotukset.

– Lähteet sanovat, että Laddin leiri on pitänyt yhteydet avoinna sopimusneuvotteluille, mutta se tuskin meinaa sitä, että sopimus olisi lähellä syntymistä. Fakta on se, että Byfuglienin sopimus on vain lisännyt Laddin treidihuhuja. Näiden mukana on Los Angeles Kings, jonka huhuiltiin olevan potentiaalinen kohde Byfuglienille ennen jatkosopimusta. Nyt he ovat kääntäneet katseensa Laddin, lehdessä kirjoitettiin.

TSN:n toimittajan Gary Lawrlessin mukaan Ladd on hakemassa kuuden vuoden diiliä, missä palkkojen keskiarvo olisi 6 miljoonaa dollaria.

Laddin nykyinen viiden vuoden ja 22 miljoonan dollarin diili päättyy kesällä ja hän on ilman uutta sopimusta rajoittamaton vapaa agentti.