NHL-seura Montreal Canadiens on sukeltanut pahasti viime aikoina NHL:ssä.

Se on voittanut vain viisi ottelua viimeisistä 26 kamppailustaan.

Yhtenä isona syynä tälle on pidetty muun muassa sitä, miten sekavassa tilanteessa seura on ollut ilman sen ykkösmaalivahtia Carey Pricea.

Price on ollut sivussa pelikentiltä marraskuun loppupuolelta saakka.

Tuoreimmissa arvioissa Canadiensin GM Marc Bergevin sanoi Pricen olevan sivussa vielä 3-4 viikkoa. Tämä arvio tuli kuitenkin pari viikkoa sitten ja sen mukaan paluun pitäisi tapahtua piakkoin.

Mutta tällä hetkellä tilanne näyttää aivan toiselta.

Price harjoitteli Montrealissa ilman maalivahdin varusteita ja muun muassa TSN:n mukaan hyvin turhautuneena.

Kanadalaisveskari oli rikkonut mailansa ja lyönyt siitä lavan irti, ennen kuin hän teki luisteluharjoitusta. Kanadalaiskanava ikuistikin videoon tilanteen, missä Price kiersi kenttää rikkoontuneella mailalla, poimi tämän jälkeen lavan jäältä ja heitti sen kiukkuisena muualle.

Raporttien mukaan Pricen on nähty linkkaavan toista jalkaansa. Välissä Pricen väitettiin kävelleen jo täysin normaalisti, mikä käynnisti kovat spekulaatiot uusista takaiskuista. Jopa kauden päättymisestä on ehditty heitellä huhuja ilmoille.

Canadiensin johtokunta ei lähtenyt kommentoimaan mitenkään Pricen tilannetta torstaina.

Kautensa vahvasti aloittanut Canadiens on tipahtanut jo pudotuspeliviivan alapuolelle ja se kaipasikin kipeästi yhtenä maailman parhaana maalivahtina pidetyn Pricen palveluksia.