Columbus Blue Jacketsin suomalaismaalivahdin Joonas Korpisalon paha hörppäys nousi esille yön NHL-kierroksella, kun Buffalo Sabres kävi hakemassa tylyn 4-0-voiton Blue Jacketsin luota.

Ottelun avauserän loppuhetkillä Sabresin hyökkääjä David Legwand heitti kiekon omalta alueelta alivoimalla kohti Korpisaloa ja kaikkien yllätykseksi kiekko tipahti sisään.

– Tuossa jos jossain oli tuurista kiinni. Sitä vain heitti kiekon maalille siinä tilanteessa, koska ei ollut mitään muutakaan, mitä siinä tilanteessa olisi voinut tehdä. Siinä on mahdollisuus, että kiekko päätyy maalia päin, mutta en koskaan uskonut sen menevän sisään, Legwand sanoi kamppailun jälkeen.

Korpisalo, jonka vanhemmat olivat saapuneet seuraamaan illan ottelua, ihmetteli itsekin suuresti tapahtunutta.

– Se oli outo pomppu, mutta ei tuollainen saisi koskaan mennä sisään. Yritin vain mennä mahdollisimman lähelle, mutta en sitten nähnyt mitä siinä tapahtui. Mutta et koskaan voi odottaa tuollaista tai tuonkaltaista pomppua, Korpisalo harmitteli.

– Voit sanoa, että se oli helppo ja paha maali, mutta se otti aika helvetinmoisen pompun, Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella antoi ymmärrystä Korpisalolle.

Toinen asia, mikä puhutti ottelun suhteeen, oli se, miten Blue Jackets otti peräti kaksi ulosajoa rumista taklauksista. Ensin Blue Jacketsin hyökkääjä Scott Hartnell taklasi selästä Cody Fransonia laidan lähellä niin, että Fransonin pää kopsahti plekseihin.

Myöhemmin Blue Jacketsin Boone Jenner puolestaan taklasi rumasti Zach Bogosinia laidan lähellä ja lensi itse ulos.

Blue Jackets on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa toiseksi viimeinen. Alapuolella on ainoastaan Toronto Maple Leafs.