NHL:n osalta tapaus nimeltä John Scott ja tähdistöottelu eivät menneet aivan putkeen.

Jo ennen Nashvillessä järjestettyä tapahtumaa monet tahot raportoivat NHL:n ja Scottin alkukauden joukkueen Arizona Coyotesin halunneet Scottin luopuvan osallistumisesta tähdistöotteluun, vaikka Scott oli yleisöäänestyksen ykkösnimi ja suosikki.

Scott ei kuitenkaan tästä innostunut ja lopulta edes treidi Montreal Canadiensiin ja siellä farmiin laitto eivät estäneet Scottin saapumista tapahtumaan.

Tähdistöturnauksessa, missä Scott toimi Pacific-divisioonan joukkueen kapteenina, isokokoinen hyökkääjä laukoi heti ensimmäisessä ottelussa maalin.

Tämä aiheutti samantien suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Ja ensimmäistä maaliaan Scott myös tuuletti tyylillä:

Ensimmäisessä pelissä Scott ja Chicago Blackhawksin supertähti Patrick Kane ottivat myös pienen hyväntuulisen painin, mille naureskeltiin paljon.

Scottin joukkue selviytyi finaaliin, mutta sen keskellä NHL meinasi töpeksiä jälleen. Ilmoitetuissa MVP-vaihtoehdoissa Scott ei suinkaan ollut mukana, mutta se ei faneja paljoa pidätellyt.

Ensin vaihtoehdot olivat Taylor Hall, Roberto Luongo ja Johnny Gaudreau, mutta pian esimerkiksi Twitterissä levisi laajasti rummutus Scottin MVP-valinnan puolesta.

Ja se lopulta myös tapahtui.

Tarinalle saatiin hieno päätös lopulta.