Jere Karalahti muisteli Aki Linnanahteen toimittamassa tuoreessa Brotherpuckers-jaksossa HIFK:n kosteita kevään 1998 mestaruusjuhlia.

Jarkko Ruutu kertoi kirjassaan, kuinka Karalahti oli käyttänyt mestaruuspokaalin puuosia takkapuina. Entinen Leijona-kiekkoilija ei kiistänyt kirjan tietoja.

– Kyllä se suurinpiirtein pitää paikkansa. Täytyy kuitenkin omaksi puolustukseksi sanoa, että pokaali oli jo ennen sitä aika muussina. Ja kyse oli siis pokaalin kopiosta, emmehän me olisi aitoa pokaalia tuolla tavalla kohdelleet, Karalahti kertoo Brotherpuckers-videoshow’ssa.

– Tekevälle sattuu ja kaikki hommat on siltäkin osin hoidettu kuntoon. Ehkä jälkeenpäin ajateltuna se ei ollut ihan asianmukaista, mutta silloin se oli ihan mielettömän hauska juttu.

Karalahden mukaan HIFK-pomo Frank Moberg ei varsinaisesti ilahtunut asiasta, varsinkaan kun tapahtuneesta mätkäistiin seuralle isot sakot.

– Moberg reiluna äijänä ilmoitti, että seura suostuu maksamaan puolet. Tapauksesta taisi tulla 100.000 silloisen markan sakot. Frank maksoi puolet ja me pelaajat kerättiin se toinen 50.000 kasaan. Ei siinä mitään, kyllähän niissä juhlissa sattui paljon muutakin, Karalahti virnuilee.

Ohjelmassa pääsevät ääneen myös Hannes Hyvönen ja Toni Mäkiaho, jotka kertovat omista kauden päätösilloistaan.