Hollo vs Lukijat: ”Ilja Kovaltshuk ja liian iso ego – Jortikka takasin vaikka väkisin”

© Kuva: Ilari Isotalo
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jääkiekosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

– Päivän episodi Ilja Kovaltshukin ja Pietarin SKA:n välillä on vähintään mielenkiintoinen. Mitä hemmettiä siellä on oikein tapahtunut? Kovaltshuk on hyllytetty toistaiseksi joukkueesta, eikä syytä ole kerrottu julkisuuteen.

– Jos koko liigan kallispalkkaisin pelaaja laitetaan tässä vaiheessa kautta hyllylle, on syiden oltava raskauttavia. En lähde edes arvailemaan, mitä ne ovat. Paitsi sen verran, että todennäköisin lienee yhteenotto valmennuksen kanssa kauden pettymysten jälkeen, kun vielä play offien avauspeli päättyi tappioon Lokomotiville.

– Jostain kumman syystä Kovaltshuk on niitä pelaajia, jotka tuntuvat ajautuvan aika ajoin säännöllisesti kahnauksiin. Olisiko miehen ego kasvanut jo niin suureksi, ettei kohta löydy hallia, mihin se mahtuisi?

– Hyvä kysymys on, miksi kukaan ei tunnu saavan Kovaltshukia kuriin. Mistä löytyy se valmentaja, joka saisi pelaajan ymmärtämään, että kukaan ei ole suurempi kuin joukkue? Yks Jortikka Turuust? Kuus mestaruut hei…


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!