Montreal Canadiensin päävalmentaja Michel Therrien kävi kuumana keskiviikkona Colorado Avalanchea vastaan hävityn ottelun jälkeen.

Peli oli tasatilanteessa 2-2, kun peliaikaa oli jäljellä runsaat kaksi minuuttia. Canadiensin tähtipuolustaja P.K. Subban ajoi kiekon kanssa Avalanchen hyökkäysalueelle.

Subban kuitenkin menetti kiekon ja tasapainonsa Mihail Grigorenkon karvauksen onnistuessa. Vastahyökkäyksestä konkarihyökkääjä Jarome Iginla teki 3-2-voittomaalin Grigorenkon ja Matt Duchenen esityöstä.

Ottelun ratkaisu sai Therrienin hiiltymään.

– Henkilökohtainen virhe maksoi meille pelin ottelun lopussa. Valmentajana olisin toivonut, että hän olisi tehnyt paremman ratkaisun siniviivalla. Me pelaamme joukkueena ja valitettavasti pelin lopulla, kun emme pelaa joukkueena voimme joutua vaikeuksiin ja sitten näin kävi, Therrien pauhasi CBS Sportsille.

Canadiens on hyytynyt pahasti upean syksyn jälkeen. Joukkue voitti kauden yhdeksän ensimmäistä peliään. 26 pelin jälkeen voittoja oli kasassa 19 ja Canadiens johti koko sarjaa.

Sittemmin tahti on hyytynyt rajusti. Canadiens on tipahtanut kauaksi kärjestä ja nyt sillä on matkaa itäisen konferenssin viimeiseen villi kortti -kierroksen paikkaan kahdeksan pistettä.