Peräti 13 miestä on saanut monoa KHL-seuran päävalmentajan paikalta kuluvan kauden aikana.

Ruplaliigassa uskotaan muutoksen tuovaan voimaan. Näin voi ainakin päätellä siitä, miten tiuhaan tahtiin päävalmentajat ovat vaihtuneet.

Neftehimikin annettua maanantaina potkut Vladimir Krikunoville syntyi samalla KHL-historiaa. Krikunov oli jo 13:s tehtävästään erotettu päävalmentaja tällä sesongilla. Kausilla 2009-10, 2010-11 ja 2013-14 monoa sai 12 pääluotsia.

Ennätyksessä on mukana myös suomalaisväriä. Ilveksen nykyluotsi Kari Heikkilä sai lähtöpassit Riian Dinamosta tammikuun 7. päivä. Vain muutamaa päivää myöhemmin Heikkilä tekikin sopimuksen Ilveksen kanssa.

Tällä kaudella KHL-kenkää ovat saanet Krikunovin ja Heikkilän lisäksi myös Sergei Svetlov (Lada), Erlan Sagymbajev (Barys Astana), Andrei Nazarov (SKA), Anatoli Jemelin (Salavat Julajev), Andrei Nikolishin (Traktor), Vaclav Sykora (Severstal), Sergei Shepelev (Amur), Mike Keenan (Metallurg Magnitogorsk), Oleg Orehovski (Vitjaz), Harijs Vitolins (Dinamo Moskova) ja Lubomir Pokovich (Dinamo Minsk).