NHL:n ykköspomo vähättelee kohua All Stars -tapahtuman osalta – ”Oli koko ajan suunnitelmissa”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä kuun lopussa pelattavaan All Stars -tapahtumaan äänestettiin mukaan Arizona Coyotesia alkukaudella edustanut ja tuoreeltaan Montreal Canadiensiin treidattu John Scott.

Scott, joka on ollut pienemmällä vastuulla NHL:ssä ja pelaa nyt AHL:ssä, oli hieman ironinen valinta ja hänen kohdallaan nousi iso kohu, kun muun muassa TSN:n toimittaja Bob McKenzie kertoi, että niin NHL kuin Coyotes olisivat vaatineet Scottia luopumaan aikeista osallistua All Stars -tapahtumaan.

Tästä Scott kuitenkin kieltäytyi.

Nyt NHL:n ykköspomo, komissaario Gary Bettman kieltää, että NHL olisi ollut mitenkään kieltämässä Scottin osallistumista tähdistöotteluun.

– Hän oli koko ajan suunnitelmissa ja fanit puhuit hyvin laajasti ja isolla äänellä siitä. Hän tulee liittymään mukaan Nashvillessä ja sen suhteen ei ollut mitään epäilyksiä missään vaiheessa, Bettman täräytti CSNBayArea.com:lle.

– Fanit päättivät äänestää häntä ja kunnioitamme sitä. Se, että pitääkö meidän tehdä säädöksiä sen suhteen, että onko tulevaisuudessa All Stars -tapahtumassa vain todellisia tähtipelaajia, niin siitä murehdimme Nashvillen tapahtuman jälkeen, Bettman jatkoi.

NHL julkaisi tiistaina virallisen tiedotteen, jossa se varmisti Scottin osallistumisen All Stars -tapahtumaan.

Se järjestetään 30.-31. tammikuuta Nashvillessä.