Jokereilla sisäisen maalipörssin kärkinimet olivat varsin vahvasti esillä, kun se kaatoi Vitjazin sunnuntaina lukemin 3-1.

Avauserässä maalinteossa onnistui Topi Jaakola, joka rikkoi henkilökohtaisen maaliennätyksensä yhden kauden osalta KHL:ssä. Osuma oli Jaakolan kauden kymmenes.

Samaisen kymmenennen maalinsa iski myös toisessa erässä Pekka Jormakka, joka vei Jokerit 2-1-johtoon.

Kolmannen erän alkuhetkillä osui puolestaan Brandon Kozun, joka päätti useamman viikon mittaisen kuivan putkensa. Maali oli Kozunille kauden 14.

Edellisen kerran Jokereiden sisäistä maali- ja pistepörssiä johtava Kozun oli onnistunut maalinteossa KHL:ssä 3. joulukuuta AK Bars Kazania vastaan.

Jokereiden seuraava ottelu, mikä on myös vieraissa, tulee vastaan tiistaina, kun silloin vastustajana toimii Dinamo Moskova.