Jaromir Jagr kohtaa yli kaksimetrisen mörssärin NHL:n tähdistöottelussa – ”Se tappaa minut varmasti”

© Kuva: Getty Images

Kokenut tshekkitaituri Jaromir Jagr on heittänyt tuttuun tapaansa huumoria kehiin, tällä kertaa liittyen NHL:n tähdistöpeliin.

Jagr on mukana tammikuun lopulla pelattavassa NHL:n tähdistöottelussa. Hän toimii silloin Atlantin divisioonan kapteenina.

Tähdistöottelussa nähdään neljä joukkuetta. Jokainen divisioona kerää kasaan oman joukkueensa.

Metropolien divisioonaa kipparoi John Scott, joka oli kannattajien hallitseman kampanjan valinta. Fanit halusivat saada isokokoisen pelaajan mukaan tapahtumaan, vaikka miehen pelilliset ansiot (11 peliä tehoin 0+1) eivät ole tällä kaudella vakuuttaneet.

Jagr kyseenalaisti aiemmin, kuinka hän 43-vuotiaana jaksaa pelata uuden formaatin mukaisella pelitavalla kolmella kolmea vastaan. Nyt pelaajalegendalla on tähdistöpelissä edessään toinenkin haaste, kun Scott on mukana.

– Fanit: aiemmin pelkäsin, että tähdistöottelun kolmella kolmea vastaan-pelitapa koituu kohtalokseni. Nyt pelkään enemmänkin tappelemista John Scottia (203 cm ja 118kg) vastaan sen aikana. Se tappaa minut varmasti, Jagr heitti twitterissä.

Jos alla oleva kuva ei aukea, katso se täältä.

Keskisen divisioonan kapteeniksi valittiin Patrick Kane, Tyynenmeren divisioonaa johtaa puolestaan Aleksandr Ovetshkin.