Ilves pitää perää kiekkoliigassa, eikä lauantain paikallispelikään lopulta tuonut suurta iloa kannattajille, vaikka tupsukorvat taistelivat Tapparaa vastaan 3-4-jatkoaikatappioon asti.

Lopputulos otti koville eräälle pienelle ”Ipan” fanille, joka oli saapunut paikalle isänsä, veljensä ja äitipuolensa kanssa Etelä-Pohjanmaalta asti. Kyyneleet valuivat vuolaasti eikä hallista meinattu päästä lähtemään ollenkaan, kertoo äiti Facebook-päivityksessään.

– Muu yleisö teki lähtöään kunnes katsomosta (C3 vasen, rivi 11, paikkaa en osaa sanoa) tuli kohdallemme eräs herrasmies ja sanoi että ”älä turhaa itke, joskus näin käy, tässä sulle pieni lohdutuspalkinto” ja ojensi ilves muovipussin, heittivät pojan kanssa ylävitoset ja sitten mies lähti. En ole ihan varma kiitinkö häntä, mutta KIITOS sydämeni pohjasta!!! Olimme todella hämillämme, mitä ihmettä juuri tapahtui… Itku loppui siihen ja poika katsoi pussiin…

Pussista löytyi ilveksen kaulahuivi, parit kiekot ja parit ilvestumput!!! Poika kietoi kaulahuivin kaulaansa, laittoi tumput päälleen ja oli onnesta soikeana! Kyyneleet muuttui hymyksi ja koko ilta oli pelastettu.

Facebookin avulla tuntematon herrasmieskin ilmoittautui sunnuntaina, joten sympaattisen tarinan aiheuttaja sai ansaitsemansa kiitokset.

Tarkennettu 24.1.2016 klo 20.08 pojan seuruetta pelissä.