Lauantain alkuillan NHL-ottelussa Pittsburgh Penguinsin ja Vancouver Canucksin ottelussa nähtiin melkoinen läjä maalia varsinkin kamppailun päätöserässä.

Canucks johti ottelua kahden erän jälkeen 2-1, mutta Penguins nousi kolmannessa erässä rinnalle ja ohi.

Erityisesti esillä oli Penguinsilla Jevgeni Malkin, joka tempaisi hattutempun.

Malkinin illan toisessa oli tuuriakin mukana, kun hänen kääntönsä maalille pomppi Canucksin hyökkääjälle Lindey Veylle, joka pisti sen vahingossa omaan maaliin.

Myös toinen hattutemppu nähtiin, kun viime hetkillä vielä kavennuksen iskenyt Jannik Hansen osui illan aikana kolmesti.

Penguins otti kuitenkin voiton lukemin 5-4.

Voiton myötä Penguinsilla koossa on nyt 47 ottelusta 53 pistettä ja se on kivunnut nihkeämpien jaksojen jälkeen jälleen pudotuspelipaikoille mukaan.

Canucksilla 49 ottelusta kasassa on 51 pistettä ja se on myös tällä hetkellä menossa pudotuspeleihin.