Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjä Patrick Kane on ehtinyt olla kesällä hyvinkin negatiivisten otsikoiden keskellä raiskausepäilyjen takia, jotka eivät ole kuitenkaan johtaneet syytteisiin.

Kaukalossa on kuitenkin kulkenut kaiken keskellä kovaa.

Kane nousi tosissaan esille Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa ottelussa Blackhawksin ja Los Angeles Kingsin välillä.

Ensin Kane nosti kolmannessa erässä Blackhawksin 2-2-tasoihin, kun hän käytti Kingsin puolustuksen antaman tilan hyödykseen ja täräytti kovalla rannelaukauksella kiekon ohi Kings-vahdin Jonathan Quickin.

Hetkeä myöhemmin Kane antoi todella upean syötön suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväiselle, joka sai oikein nautiskellen laittaa kiekon sisään.

Video Kanen komeasta syötöstä ja Teräväisen maalista löytyy tästä.

Teräväisen kauden kolmas osuma jäi myös lopulta ottelun voittomaaliksi.

Lopussa Artem Anisimov iski vielä alivoimamaalilla loppulukemiksi 4-2.

Kings oli ehtinyt olla melkoisessa putkessa NHL:ssä, sillä se oli ennen Blackhawks-kohtaamista voittanut seitsemän ottelua putkeen.

Voiton myötä Blackhawksilla on nyt koossa 12 ottelusta 14 pistettä. Tällä hetkellä se on kuitenkin vasta kuudentena omassa divisioonassaan, missä edellä olevat joukkueet ovat kuitenkin vain neljän pisteen sisällä.