KooKoo on vahvistanut rivejään kovalla hankinnalla.

Seura julkaisi tehneensä sopimuksen Juha-Pekka Haatajan kanssa. Sopimus kattaa loppukauden.

– On KooKoolle ja koko Liigalle hieno asia saada Juha-Pekka Haatajan tasoinen paluumuuttaja. Hän on näyttänyt, että pystyy olla Liigassa todella tehokas ja johtava pelaaja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen iloitsee.

– Olemme jo jonkin aikaa kartoittaneet mahdollista hyökkääjää vahvistamaan joukkuetta ja nyt löysimme huippuvahvistuksen. Pelaajabudjetissa oli tilaa Haatajan hankintaan. Nyt joukkue on valmis.

32-vuotias Kärpät-kasvatti siirtyi kesken viime kauden MODO:hon, missä hyökkääjä aloitti myös tämän kauden.

Pelejä ehti tulla SHL:ssä tänä syksynä lopulta vain neljä, minkä jälkeen hyökkääjä ja ruotsalaisseura purkivat sopimuksensa.

– Kesällä MODO:hon tuli uusi kanadalaisvalmentaja, joka toi mukanaan kahdeksan kanadalaista pelaajaa. Minulla oli alla tosi hyvä ja terve kesä, jota en halunnut heittää hukkaan, Haataja taustoittaa siirtonsa syitä.

Haataja muistetaan myös Leijonista. Hyökkääjä voitti Liigan pistepörssin sekä maalikuninkuuden kaudella 2012-13. Silloin tehopisteet Kärpissä olivat komeat 28+31=59.

Haataja otti ensikosketuksen Kouvolan jäähän sunnuntaina ja liittyi joukkueen mukaan maanantaina.

– Tämä on minulle hieno ja mielenkiintoinen haaste. Olen aiemmin pelannut vain kärkeen kaavailluissa joukkueissa, joissa rutiinisuorituskin on riittänyt. On pelaajille hyvä asia, että ennen peliä tiedostaa jokaisen pisteen olevan tiukassa, Haataja pohtii.