Keskiviikon liigakierroksella ohjelmassa oli yhteensä kolme ottelua.

Kouvolassa HIFK teki kauden ensimmäisen vierailunsa KooKoon luona, mistä se otti myös mukaansa täyden pistepotin.

Esillä oli muun muassa liigadebyyttinsä tehnyt Tomi Tuomisto, joka iski lopulta illan voittomaalin. Loppulukemat menivät HIFK:n eduksi 3-1.

Tampereella Sport piti sarjan kärkipaikoilla keikkuvaa Tapparaa pitkään kurissa, mutta ei onnistunut siltikään pisteitä nappaamaan mukaansa Vaasaan. Tappara korjasi ne itselleen Aleksi Elorinteen 2-1-osumalla.

Kierroksen kolmannessa kamppailussa Espoossa Bluesilla vastaan asettui Pelicans. Vastakkain oli kaksi heikompivireistä joukkuetta, sillä Blues oli ottanut viimeisistä kuudesta pelistään vain yhden voiton. Pelicansilla alla oli puolestaan kolme tappiota putkeen.

Blues näytti etenevän jo kamppailussa voittoon, mutta aivan loppuhetkillä (59:16) Juha Leimu toi vierailijat tasoihin. Kolmannessa erässä nähtiin myös pari ulosajoa Espoossa, kun sekä Pelicansin tuore vahvistus Dane Byers että Ben Blood lensivät suihkuun.

Ratkaisu syntyi lopulta voittomaalikilpailussa, jossa sekä Sebastian Repo että Kimi Koivisto onnistuivat omissa yrityksissään. Bluesilla kiekko ei mennyt reppuun ja näin Pelicans otti mukaansa vierasvoiton.

Kierroksen kaikki lopputulokset:

Blues-Pelicans 2-3 vl.
KooKoo-HIFK 1-3
Tappara-Sport 2-1

Torstaina Liigassa ohjelmassa on yhteensä kolme ottelua: Lukko-KalPa, SaiPa-TPS ja Ässät-Sport.

Ilari Savonen
Twitter: @ilarisavonen