Keskiviikon liigakierroksella ohjelmassa oli yhteensä viisi ottelua.

Porissa JYP lähti Ässät-otteluun ilman pelikieltoon asetettua Jani Tuppuraista, joka oli kuitannut Liigan kurinpidolta neljän ottelun mittaisen kakun.

Se ei lopulta liikoja haitannut, sillä jyväskyläläiset onnistuivat tekemään vahvan reissun Poriin, mistä mukaan tarttui täysi pistepotti. Loppulukemat olivat JYPin eduksi 4-1.

TPS puolestaan joutui tulemaan toimeen keskiviikkona ilman Tuppuraisen taklaamaa Lauri Tukosta, joka oli keskiviikkoaamuna vasta päässyt sairaalasta Jyväskylässä. Tehokkuutta TPS jäi keskiviikkona kaipaamaan, sillä Lahden ottelussa Pelicans oli Juhani Tyrväisen kolmannen erän maalilla parempi lukemin 1-0.

Tampereella Tappara onnistui jatkamaan voittojen tiellä, vaikka tällä kertaa se ei latonut taululle murskalukemia. Blues-ottelun ainoaksi maaliksi jäi Kristian Kuuselan iskemä maali toisen erän alkupuoliskolla.

Voitto oli Tapparalle neljäs peräkkäinen ja kymmenestä viimeisimmistä ottelustaan se on ottanut peräti yhdeksän voittoa.

Hyvin on tuoreeltaan kulkenut myös KalPalla, joka oli pitkään kiinni nollaputkessa. Vaasassa se joutui koville Sportia vastaan ja voitto irtosi vasta jatkoajalla. Siellä ratkaisumaalin iski Christopher Bengtsson.

Voitto oli myös KalPalle neljäs peräkkäinen.

HPK puolestaan onnistui parantelemaan asemiaan Liigan häntäpäässä, kun se otti voiton KooKoosta lukemin 3-1. Voiton myötä HPK ohitti sekä illan vastuksensa KooKoon että Bluesin.