Hieman ailahtelevasti viime aikoina esiintynyt Kärpät on kahden erän jälkeen johdossa tiistain liigakierroksella vierasottelussa Jyväskylässä JYPiä vastaan.

Tilanne on kahden erän jälkeen 1-0. Ainoasta maalista vastasi Kärppien Sebastian Aho, joka upotti kiekon ohi JYPin maalivahdin Tuomas Tarkin läpiajosta.

Ilta on tarjonnut tähän mennessä myös huonompia uutisia oululaisjoukkueelle, sillä niin Juuso Ikonen kuin Lasse Kukkonen ovat saaneet osumia, eivätkä olleet enää kehissä toisen erän loppupuoliskolla.

Kärpillä loukkaantumishuolia on riittänyt muutenkin, sillä JYP-ottelusta jo valmiiksi sivussa olivat Esa Pirnes, Julius Junttila ja Arto Laatikainen.

Loukkaantumisia paikkaamaan on saapunut muun muassa tuoreeltaan Mestis-seura Hokista hyökkääjä Markus Piispanen, joka debytoi Kärppien paidassa JYP-ottelussa.