Jokerit onnistui kuin onnistuikin palaamaan voittokantaan, kun se kaatoi torstain KHL-kierroksella Metallurg Magnitogorskin lukemin 3-2.

Voiton aseena oli vahva toinen erä, missä Jokerit onnistui nousemaan rinnalle ja menemään johtoon.

Kolmannessa erässä Mathis Olimbin 3-1-osuma antoi jo Jokereille mukavaa etumatkaa.

Magnitogorsk onnistui vielä kaventamaan, mutta ei onnistunut nousemaan enää tasoihin.

Olimbin lisäksi Jokereille maalinteossa onnistuivat Juhamatti Aaltonen ja Tommi Huhtala.

Maalilla Henrik Karlsson otti lukuisia huippukoppeja ollen Jokereille illan hahmo.

Näin Jokerit otti KHL:n suurseuroihin kuuluvasta Magnitogorskista jo toisen voiton lyhyen ajan sisällä. Nimenomaan viimeisin voitto narriryhmällä oli Magnitogorskia vastaan viime viikon keskiviikolta.

Jokereiden vieraskiertue päättyy lauantaina, kun vastassa on Ufa.