Jokereiden osalta lauantain ottelu Dinamo Riikaa vastaan oli melkoisen kaksijakoinen.

Isäntäjoukkue ehti Helsingissä jo 5-0-johtoon parhaimillaan, mutta sen se menetti vielä ennen kolmannen erän päättymistä.

Lopulta Dinamo otti voiton rankkareilla ja varmisti narriryhmän pahan sulamisen.

Se jättikin Jokereiden leirin hyvin mietteliääksi.

– Vaikea pukea mitään sanoiksi. Kaksi erää pelattiin hyvin, mutta kolms erä oli ihan farssi meidän osalta, Jokereiden hyökkääjä Petteri Wirtanen myönsi suoraan seuran verkkosivuilla.

– Ei tuommoista saisi tapahtua. Tämä oli aika korvas opetus meille siitä, että miten pitää pelata aina alusta loppuun asti. Vähän on sellainen tyhjä fiilis nyt ja vähän sellainen, että mitähän juuri tapahtui, Wirtanen ihmetteli.

Jokerit oli ottanut viikolla kaksi voittoa, mutta kolmatta ei lopulta tullut. Se jättikin hieman karvaan maun ennen maajoukkutaukoa.

Alkukauteen on narriryhmällä mahtunut hyvää, mutta myös huonompaakin vaihetta.

– Alku oli meiltä todella vahva, mutta sitten tuli notkahdusta. Oli ylä- ja alamäkeä. Tuli hyviä voittoja, mutta myös tappioita. Ollaan yritetty tässä saada meidän peliä toimimaan ja mun mielestä siinä ollaan onnistuttu tällä viikolla. Pitää nyt vain käyttää tauko hyväksi. Huilataan ja reenataan hyvin ja osa jätkistä menee edustamaan maataan. Sieltä sitten lisäintoa mukaan ja ollaan valmiita, kun sarja taas jatkuu, Wirtanen mietti tulevasta.