Nuori suomalaisvahti liekeissä Pittsburghia vastaan – valittiin ykköstähdeksi!

© Kuva: Ilari Isotalo

Columbus Blue Jacketsin maalivahti Joonas Korpisalo esiintyi edukseen harjoitusottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Korpisalo oli varsinaisella peliajalla sekä viiden minuutin jatkoajalla ohittamaton. Lopulta kiekko meni ensimmäisen kerran veskarin taakse voittomaalikilpailun kolmannella kierroksella, kun Beau Bennett onnistui maalinteossa. Penguins vei pelin 1-0.

21-vuotias Korpisalo ennätti kiekon eteen yhteensä 39 kertaa. Suomalainen palkittiin pelin ykköstähtenä.

Tunteet olivat pinnassa, sillä pelin tiimellyksessä nähtiin kaksi eri tappelua. Blue Jacketsin Josh Anderson ja Penguinsin Steve Oleksy nyrkkeilivät toisessa erässä, Jared Boll ja Reid McNeill päätöserässä.

Joukkueiden kokoonpanot olivat harjoitusotteluiden tapaan kokeilupainotteiset.