NHL-seura Florida Panthers ja sen omistuksessa oleva Jonathan Huberdeau eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, vaikka harjoitusleirit ovat NHL:ssä piakkoin alkamassa.

Nyt Panthers on kuitenkin tarjonnut Huberdeaun ja hänen leirilleen kahden vuoden mittaista sopimusta, kertoo TSN:n Bob McKenzie.

McKenzien mukaan useampi seura on kuitenkin ollut tiedustelemassa tilannetta siltä varalta, että jos eteen tulee skenaario, jossa niin sanottuja offer sheetejä, eli tarjouspyyntöjä, saatetaan lähettää.

Offer sheet meinaa sitä, että toinen seura tarjoaa sopimusta rajoitettuna vapaana agenttina olevalle pelaajalle, joka voi sen hyväksyä tai hylätä. Mikäli pelaaja hyväksyy sen, on hänen omistamalla seuralla mahdollisuus niin sanotusti kuitata kyseinen tarjous tarjoamalla sitä samaa sopimusta myös itse pelaajalle. Tällöin rajoitettuna vapaana agenttina ollut pelaaja jää seuran haltuun. Mikäli seura taas ei hyväksy sopimustarjousta, saa se eri pykälien mukaan korvauksen siitä, että toinen seura nappaa rajoitetun vapaan agentin seuralta.

Panthers hyvin todennäköisesti kuitenkin vastaa tarjouksiin, mikäli niitä Huberdeaulle lähetetään.

22-vuotias Huberdeau on kuulunut Panthersin suurimpiin lupauksiin jo useamman vuoden ajan. Parhaat pisteet hän on tehnyt tähän mennessä viime kaudella, jolloin 54 ottelussa hän iski tehot 15+39=54.