Torstain liigakierroksella pelattiin yhteensä neljä ottelua, kun Blues kohtasi Espoossa Ässät, HIFK sai TPS:n vieraakseen, KalPa kohtasi Sportin Kuopiossa ja KooKoo taas isännöi Tapparaa Kouvolassa.

Espoossa vieraaksi saapuneen Ässien alkukausi on ollut huono ja ennen Blues-ottelua viikolla se tekikin muutamia muutoksia rosteriinsa. Nyt tuskien keskellä tuli kuitenkin hieman parempaa, sillä Espoosta mukaan tarttui voitto. Loppulukemat olivat Ässien hyväksi 4-3.

Paha sulaminen ei ollut kuitenkaan kaukana, sillä Ässät johti ottelua jo 4-0. Blues tuli lähelle kolmanenssa erässä, eikä ollut kaukana tasoituksessakaan. Voitto oli Ässille kauden ensimmäinen.

Kuopiossa KalPa piti täyden pistepotin hallussaan kaadettuaan Sportin lukemin 3-2. Sekä Espoossa että Kuopiossa yleisömäärät pistivät kuitenkin silmään. Kuopiossa yleisöä oli vain 2424 ja Espoossa 2566.

Kouvolassa KooKoo jatkoi hyviä otteita, kun se piti Tapparan tasoissa aina jatkoajalle asti. Siellä sankariksi kirvesrinnoilla nousi Arttu Ilomäki, joka veivasi näyttävästi 2-1-voittomaalin.

Helsingissä HIFK sai TPS-otteluun hyvän alun, kun se tykitti heti avauserään jo kolme maalia. Se riitti TPS:n valmennusjohdolle, joka vaihtoi Aleksandar Georgievin pois ja pisti tolppien väliin Teemu Lassilan. TPS ei onnistunut kavennuksesta huolimatta enää nousemaan tasoihin, vaan HIFK nappasi täyden pistepotin lukemin 4-2.

Torstain kierroksen lopputulokset:

Blues-Ässät 3-4
HIFK-TPS 4-2
KalPa-Sport 3-2
KooKoo-Tappara 1-2 ja.

Perjantaina Liigassa pelataan neljä ottelua. Ohjelmassa ovat JYP-HPK, Lukko-Pelicans, Tappara-TPS sekä kärkiottelu SaiPa-Kärpät.