NHL:n harjoitusottelukausi käynnistyi sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Florida Panthers ja Nashville Predators pelasivat kaksi ottelua vastakkain. Ensimmäisen taiston vei nimiinsä Predators lukemin 5-2.

Predatorsin puolelta Miikka Salomäki nappasi syöttöpisteen Vladislav Kamenevin tekemään 2-0-maaliin. Panthersin Jussi Jokinen napautti joukkueensa toisen maalin.

Toisessa ottelussa Panthers oli vahvempi jatkoajalla lukemin 3-2. Predators johti peliä 2-0, mutta Panthers puristi rinnalle ja ohi.

Panthersin kirin käynnisti Aleksander Barkov, jonka rystyveto yllätti maalivahti Pekka Rinteen. Toisessa erässä Predators vaihtoi maalivahtia, ja Rinteen tilalle luisteli Juuse Saros.

Saros antautui kolmannen erän lopulla ja toistamiseen jatkoajalla. Torjuntoja Sarokselle kertyi 12, Rinteelle 11.

Panthersin voittaman ottelun kolmostähdeksi valittiin runsaat 19 minuuttia pelannut Barkov.