Kautta aikojen parhaimpana NHL-pelaajana pidetyn Nicklas Lidströmin poika, Adam, sai eilen ensimmäisen mahdollisuuden Västerås Hockeyn edustusjoukkueen paidassa harjoitusottelussa BIK Karlskogaa vastaan.

Lidström onnistui tekemään 1-1-maalin lopulta 2-3-tappioon päättyneessä ottelussa. Västerås pelaa HockeyAllsvenskania, eli Ruotsin toiseksi korkeinta sarjatasoa.

Nuorukainen on pelannut viimeiset vuoden seuran juniorijoukkueissa. Lidströmillä on kaksi kiekkoilevaa veljeä: Kaksi vuotta vanhempi Kevin on pelannut HockeyEttania (kolmanneksi korkein sarjataso) ja jatkaa siellä ensi kaudellakin Surahammars IF:n riveissä. 15-vuotias Samuel taas kiekkoilee Västeråsin junioreissa.

Adamin tehot Ruotsin juniorisarja SuperElitistä viime kaudelta (40 ottelua 7+7=14) eivät nosta odotuksia siitä, että laitahyökkääjästä tulisi isänsä kaltainen supertähti.