Jokereihin siirtynyt Pekka Jormakka: ”Joka päivä saa laittaa parastaan, että pärjää!”

© Kuva: Panu Markkanen

Pekka Jormakka siirtyi alkavaksi kaudeksi Tapparasta KHL-seura Jokereihin. Harjoituspelin perusteella liigojen välinen ero on tullut hyökkääjälle selväksi.

– Kaikki ovat olleet kovia pelejä. Joka päivä saa laittaa parastaan, että pärjää. Pelaajat ovat kovia, vahvoja ja hyviä luistelemaan. Aina pitää olla valmiina, että pysyy mukana pelissä, Jormakka tuumaa SuomiKiekko-sivuston piinapenkissä.

Kauden aikainen aloitus ei miestä haittaa.

– Ihan mukavaa, että sarja alkaa ja aletaan pelata pisteistä. Ennemmin pelaan kuin harjoittelen. Oli toki harmi, että kun meillä alkoi harjoitukset, niin Suomessa alkoi helteet. Koko kesä oli niin kylmä ja sateinen. Ei mahda mitään!

Jormakan laajempi haastattelu julkaistaan SuomiKiekko-sivustolla Jokerit-Severstal -pelipäivänä.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen