Tuukka Raskin NHL-seura pohtii uuden maalivahdin hankkimista

© Kuva: Getty Images
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaisveskari Tuukka Raskin Boston Bruins harkitsee kokeneen veskarin hankkimista suomalaisen aisapariksi, kertoo seuran general manager Don Sweeney Comcast SportsNetin haastattelussa.

Raskin sopimus kestää kesään 2021 saakka, eikä miehen asema ole tietenkään uhattuna. Seuran maalivahtitilanne on muutenkin periaatteessa varsin mainio, sillä organisaatiossa on kolme lupaavaa nuorta maalivahtia Raskin lisäksi: Malcolm Subban ja Jeremy Smith pelasivat hyvällä tasolla viime kaudella farmiseura Providencessa. Lisäksi seura teki sopimuksen yliopistosarja NCAA:ssa vakuuttaneen Zane McIntyren kanssa.

– Jonkun on noustava ja otettava se rooli (kakkosmaalivahti), ja Zane uskoo pystyvänsä siihen… ja olen varma, että niin tekee myös Malcolm ja Jeremy. Se on tervettä. Tilanne on meille vielä hieman tuntematon, ja aion vielä tarkkailla asiaa: tarvitaanko tässä vaiheessa vielä lisää kokemusta vai annetaanko nuorelle pelaajalle mahdollisuus, toteaa Sweeney Comcast SportsNetille.

Viime kauden huono kokemus vaikuttaa myös Bostonin harkintaan, sillä NHL:ssä kokematon Niklas Svedberg ei onnistunut Raskin tuuraajaana odotetunlaisesti. Seura haluaa nyt luotettavan kakkosen, jotta suomalaista ei tarvitse peluuttaa puhki.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!