Suomalaislupaukset opettivat luistelua Pohjois-Amerikassa – ”Upeaa näyttää heille”

© Kuva: Ilari Isotalo

Nashville Predatorsin nuorten pelaajien kehitysleirillä on ollut monenlaista ohjelmaa.

Leiri alkoi maanantaina jään ulkopuolisilla kuntotesteillä. Sittemmin pelaajat ovat päässet jäälle ja saaneet ohjeita harjoitteluun sekä ravintoon liittyvissä asioissa.

Torstai oli erilainen päivä. Tuolloin Predators-lupaukset viettivät aikaa paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen parissa. Kymmenet lapset pääsivät kokemaan ensimmäistä kertaa elämässään kokemaan vauhdin hurman kiekkokaukalossa ammattilaisten avustuksella.

Suomalaispuolustajat Mikko Vainonen ja Joonas Lyytinen olivat luistimilla antaen vinkkejä ja kyydittäen lapsia reppuselässä.

– He eivät tunne minua ollenkaan, mutta kyselivät kuinka luistellaan ja oli upeaa näyttää heille. Oli mahtavaa nähdä hymy heidän kasvoillaan ja se teki minutkin iloiseksi, Lyytinen myhäilee seuransa verkkosivuilla.

Predatorsin leirillä mukana on peräti kuusi suomalaiskiekkoilijaa: Vainosen ja Lyytisen lisäksi pakit Kristian Näkyvä ja Teemu Kivihalme sekä maalivahdit Juuse Saros ja Janne Juvonen.

Kivihalme ja Näkyvä tarjoilivat jäätelöä ja limsaa kodittomien keskuksessa lähes 300 hengelle. Saros ja Juvonen vierailivat lapsia tukevien järjestöjen tiloissa.

Jos twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen täältä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.