NHL-seura Washington Capitalsissa on kesän välimieskäsittelyissä kaksi kiperää tapausta käsillä.

Se hakee selvyyttä sen ykkösmaalivahdin Braden Holtbyn jatkosopimukselle kuten myös ruotsalaislaiturin Marcus Johanssonin jatkolle.

Molemmat ovat olleet isossa roolissa tuoreeltaan Capitalsissa ja varsinkin Holtby hakee isoa sopimusta seuraavaksi.

Jopa hurjan isoa, sillä Holtbyn raportoitiin hakevan peräti 8 miljoonan dollarin vuosiansioita välimieskäsittelyn kautta.

Johanssonilla kyseessä tuskin on yhtään niin merkittäviä summia, vaikka joka tapauksessa Capitals joutunee maksamaan vähintään sievoisen summan älykkäälle laitahyökkääjälleen.

– En ole huolissani siitä (välimieskäsittelystä) yhtään. Tiedän, että tulen jatkamaan pelaamista Washingtonissa, Johansson sanoi ruotsalaislehti Värmlands Folkbladille.

– Tällä hetkellä keskityn täysillä harjoitteluun ja itseni valmistamiseen kautta varten.

Viime kaudella Johansson iski 82 ottelussa tehot 20+27=47.

24-vuotias ruotsalaislaituri on pystynyt iskemään yli 40 jo useammalla kaudella ja hän onkin ollut lopulta hyvin tasainen suorittaja Capitalsissa.

Tarkkoja tietoja siitä, että millaisia summia Capitals tai Johanssonin leiri tulevat hakemaan, ei ole ollut vielä tarjolla. Joka tapauksessa haussa Johanssonilla on varmasti palkankorotus aiempaan 2 miljoonan dollarin vuosiansioon.

– Meidän pitää vain odottaa kaiken suhteen ja että saamme yhteisymmärryksen aikaiseksi. Tämä on vain osa normaalia prosessia, Johansson totesi neuvotteluista.