NHL-seura Pittsburgh Penguins on tehnyt kaksi uutta sopimusta.

Penguins ilmoitti täräyttäneensä sen riveissä jo tovin ajan pelanneelle lupaukselle Beau Bennettille yhden vuoden mittaisen jatkon, kun taas Tshekistä se nappasi itselleen 20-vuotiaan Dominik Simonin, joka tuli tutuksi kevään MM-kisoissa Prahassa isäntämaan paidassa.

Bennettin yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen arvo on 800 000 dollaria. 23-vuotias Bennett on kärsinyt oikeastaan koko NHL:ssä viettämänsä ajan kovista loukkaantumisista, eikä ole pystynyt pelaamaan tähän mennessä vielä yhtään kokonaista kautta terveenä.

Viime kaudella 49 ottelussa Bennett iski tehot 4+8=12 Penguinsin paidassa.

Tuore hankinta Simon puolestaan nousi mielenkiintoiseksi tapaukseksi kevään aikana Tshekin maajoukkuepaidassa. Tshekin joukkueen nuorimpana pelaajana hän nousi lopulta turnauksen aikana samaan ketjuun legendaarisen hyökkääjän Jaromir Jagrin kanssa.

Pirteitä otteita esittänyt Simon iski kymmenessä ottelussa tehot 1+5=6.

Simon on Penguinsin viidennen kierroksen varaus tämän kesän NHL-draftista.