Aiemmin uutisoimme siitä, kuinka Los Angeles Kingsiin treidattu Milan Lucic kiitti näyttävästi ex-seuransa Boston Bruinsin faneja lehti-ilmoituksella.

Tuoreeltaan treidin kohteeksi itsekin joutunut Patrick Sharp päätti tehdä samaisen tempun.

Sharp osti koko sivun Chicago Tribunesta, missä hän julkaisi kiitoskirjeen varsinkin Blackhawksin faneja kohtaan.

Kirjeessä Sharp kirjoitti näin:

– Saavuin Chicagoon 2005 tietämättä sitä, että matka Blackhawksissa voisi kestää seuraavat 10 vuotta. Tämä seura antoi minulle mahdollisuuden pelata, kasvaa ja tulla sellaiseksi persoonaksi, mitä olen tänä päivänä. Olen aina hyvin kiitollinen ajasta minkä vietin täällä.

– Stanley Cupin voittaminen kerran oli unelman toteutuminen, mutta että voittaa kolmesti kolmen eri ryhmän, valmentajien, huoltajien kanssa, oli todellinen etuoikeus pelaajana. Tunnen todellista ylpeyttä, kun katson taaksepäin sen suhteen mitä kaikkea saavutimme yhdessä.

– Haluan kiittää Rocky Wirtziä (Blackhawksin omistaja), John McDonoughia (Blackhawksin presidentti), Stan Bowmania (Blackhawksin GM) ja koko Blackhawksin perhettä siitä, että he antoivat minulle mahdollisuuden olla osa tätä maailmanluokan organisaatiota niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Kiitoksia faneilleni, jotka tukivat minua pelaajana ja hyväksyivät minut osana Chicagoa.

– Tämä kaupunki merkitsi minulle ja minun perheelle niin paljon: kolme Stanley Cup -voittoa, Madelyn Gracen ja Saie Ellenin (Sharpin lapset) syntymät, lukemattomat muistot faneista, kavereistani ja joukkuetovereista. Perheellemme, Chicagosta tuli koti.

– Kiitos.

Kirjeen Sharp osoitti yhdessä vaimonsa Abbyn sekä lastensa Madelynin ja Sadien kanssa.

Sharp treidattiin Dallas Starsiin yhdessä puolustajan Stephen Johnsin kanssa. Vaihdossa Blackhawks sai puolustajan Trevor Daleyn ja hyökkääjän Ryan Garbuttin.

33-vuotias Sharp ehti olla hyvin pitkään siirtohuhujen keskellä, sillä Blackhawks joutui vaikean palkkakattotilanteen keskellä ja siinä Sharpin lähemmäs 6 miljoonan dollarin sopimus oli lopulta sellainen, joka Blackhawksin oli siirrettävä muualle.