Yhteensä 23 NHL-kiekkoilijan sopimukset ovat menossa välimieskäsittelyyn, pelaajayhdistys NHLPA raportoi.

Jos rajoitettu vapaa agentti ja hänen joukkueensa eivät pääse yhteisymmärrykseen uuden sopimuksen palkasta, niin ratkaisua voi hakea välimieskäsittelystä. Tällöin ulkopuolinen sovittelija antaa arvon pelaajan uudelle sopimukselle.

Välimieskäsittelyt alkavat 20. heinäkuuta ja päättyvät viides elokuuta. Välimieskäsittelyyn suuntaaminen ei kuitenkaan estä tekemästä jatkosopimusta sitä ennen. Se on ollut myös yleinen tapa NHL:ssä viime vuosien aikana.

Välimieskäsittelyyn valittujen pelaajien lista löytyy kokonaisuudessaan täältä. Mukana on myös Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Erik Haula (uutinen).

SuomiKiekko-sivuston toimitus listasi isoimmat nimet välimieskäsittelyyn joutuvista pelaajista. Katso oheinen lista ylhäältä löytyvästä galleriasta!