NHL-seura Boston Bruins on uusi osoite yhdelle kesän halutuimmista vapaista agenteista, Matt Beleskeylle.

Bruins ja Beleskey allekirjoittivat viiden vuoden mittaisen sopimuksen, jossa palkkojen keskiarvo on 3.8 miljoonaa dollaria.

Beleskeyn odotettiin lunastavan jopa huomattavasti kovemman diilin, sillä monen seuran odotettiin tarjoavan hänelle paljon enemmän dollareita jo sitä varten, että sillä avulla pystyy kuromaan itseään palkkalattian päälle.

Viime kaudella Beleskey iski 65 runkosarjaottelussa tehot 22+10=32 Anaheim Ducksin paidassa.

Se oli myös ylivoimaisesti paras kausi 27-vuotiaalle laiturille, jonka rooli on ollut NHL:ssä uran alkuvaiheilla hyvin maltillinen.

Bruins puolestaan on herättänyt paljon ihmetystään kesän aikana, sillä se muun muassa kauppasi lopulta melko halvalla hinnalla lupaavan puolustajansa Dougie Hamiltonin muualle. Toisen osoitteen löysi myös muun muassa tähtilaituri Milan Lucic.