Useampi liigapelaaja NHL-seuran ”minileirillä” – joukossa vuoden tulokas

© Kuva: Ilari Savonen

Kärpille jättikerroin 20,00 Ilvestä vastaan!

NHL-seuran New York Islandersin minileiriltä eli pitkälti seuran tulevaisuuden nimien kehitysleirillä mukana on useampi tuttu nimi liigakaukaloista.

Mukana ovat HIFK:n maalivahti Kevin Lankinen, Bluesin puolustaja Otso Rantakari ja Sportin hyökkääjä Charles Bertrand.

Kenelläkään näistä ei ole voimassa olevaa NHL-varausta ja täten he ovat vapaita osallistumaan leirityksille, joissa NHL-seurat voivat rauhassa katsastaa niin sanotusti nuoria vapaita agentteja, vaikka heillä onkin voimassa olevat sopimukset omien seurojensa kanssa.

Lankinen, 20, sai viime kaudella jo varsin mukavasti vastuuta HIFK:n maalilla. Runkosarjassa Lankinen torjui yhteensä 24 ottelussa punanuttujen tolppien välissä, joissa torjuntaprosentiksi muodostui 91,0. Lankinen myös kantoi HIFK:n maalilla vastuuta pudotuspeleissä ollen kehissä kuudessa ottelussa.

Rantakari, 21, oli puolestaan viime kauden vuoden tulokas Liigassa. 56 runkosarjaottelussa taitava kiekollinen puolustaja iski komeat tehot 11+18=29.

Ranskalaistaustainen Bertrand, 24, iski kunnon näytöt pöytään viime kaudella Vaasassa, kun hän nakutti 60 runkosarjaottelussa tehot 16+31=47.

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!