Star Tribunen toimittaja Michael Russo vastaili lukijoidensa kommentteihin koskien Wildin maalivahtitilannetta. Niklas Bäckströmin kyynärpääleikkaus on mutkistanut Wildin suunnitelmia, sillä suomalaisen suunniteltu ulososto voi käydä mahdottomaksi.

Seuran loppukauden ykkösvahdin Devan Dubnykin sopimus päättyy tähän kauteen ja hänestä uhkaa tulla vapaa agentti. Russon eräs lukija kysyikin, että miten käy kolmannelle vahdille Darcy Kuemperille. Varmistaako Bäckströmin jatko hänen lähtönsä?

– Se on hyvä kysymys, mutta uskon, että Dubnykin jatkosopimuksen tai uuden vahdin hankinnan olevan isompia syitä sille, miksi Kuemper kaupattaisiin. Hän on 25-vuotias ja potentiaalinen ykkösvahti, Russo vastasi.

– Jos Dubnykille tehdään monivuotinen jatko, se on sama kuin sanoisi Kuemperille, että hän ei enää ole tulevaisuuden ykkösvahti Minnesotassa. Haluaako Wild mieluummin maksimoida Kuemperin siirtoarvon kuin, että hän olisi Dubnykin kakkonen ja pelaisi epäsäännölisesti? Mitä se tekisi hänen kehitykselleen, Russo jatkoi.

Wild-toimittajan mukaan Kuemperin lähtö ei lopulta olisi edes shokki. Russo kuitenkin pohti sitä, että haluaako Wild silti pitää Bäckströmin kakkosena, vaikka häntä ei saisi edes ulosostettua.

– Tuntisiko Wild-johto olonsa mukavaksi, jos Bäckström olisi kakkonen, Russo totesi.